Hlavní obsah

Pětici útočníků, kteří podle policie zmlátili v ašské herně dva muže, zadržela zásahovka

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cheb

Kriminalisté ve spolupráci se zásahovou jednotkou zadrželi pět mužů, které vyšetřují v případu těžkého ublížení na zdraví v Aši. V pátek 21. srpna ve večerních hodinách měli vejít do místní herny a napadnout dva muže.

Zadržení podezřelých útočníkůVideo: Policie ČR

 
Článek

„Opakovaně je měli udeřit pěstmi a kopy do celého těla. Zranění napadených si vyžádalo lékařské ošetření a hospitalizaci v nemocnici,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Krejčí.

Policie v Aši v noci zadržela muže, který měl napadnout pošťáka sekerou

Krimi

Kriminalisté na konci srpna na různých místech v Karlovarském kraji ve spolupráci se zásahovou jednotkou všech pět osob ve věku 19 až 43 let zadrželi.

„Následně zahájili jejich trestní stíhání a obvinili je ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stadiu pokusu spáchaného formou spolupachatelství,“ pokračovala.

Pětatřicetiletého muže dále obvinili kriminalisté ze spáchání přečinu výtržnictví, za stejný čin byl již jednou v minulosti odsouzen. „Všem obviněným hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na dvanáct let,“ uzavřela Krejčí.

Ve vyhořelé chatě na Chebsku našli hasiči mrtvou ženu

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám