Hlavní obsah

Pět žen, denně 1600 korun od každé. Police obvinila muže z kuplířství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Českobudějovičtí kriminalisté zadrželi v minulých dnech 50letého muže z Mostu, který podle nich vydělával na pěti prostitutkách. Pronajímal jim od února až do současné doby byty, kde poskytovaly erotické služby. Celkem si tak podle vyšetřovatelů přišel na zhruba 200 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Obviněný podle vyšetřovatelů pronajímal byty kvůli poskytování erotických služeb pěti ženám.

Článek

Zadržený muž podle policie pronajímal byty kvůli poskytování erotických služeb v Českých Budějovicích, Mostě, Ústí nad Labem a v Prostějově.

„Denní sazbu za pronájem pro provozování tohoto starého řemesla měl pro každou ženu pevně stanovenou na 1600 korun,“ informoval v pondělí o případu mluvčí policie Jiří Matzner.

Foto: Policie ČR

Prostitutky podle policie nechávaly obviněnému peníze v bezpečnostních schránkách.

Kriminalisté zatím dokumentovali případy pěti žen. Podle Matznera prostitutky vkládaly peníze do bezpečnostních schránek.

„Muži dlouho kuplířstvím získané peníze nevydržely, protože je prohrál v pokeru,“ konstatoval mluvčí s tím, že obviněnému hrozí za kuplířství až čtyři roky vězení a je stíhán na svobodě.

Ostravský soud řeší prodej žen a mladistvé dívky na sex

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám