Hlavní obsah

Páťáci napsali spolužačce hanlivý dopis, její matka je přišla zbít

Novinky, Luděk Fiala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dymokury

Potyčkou skončil v pátek ráno konflikt mezi dvěma školáky z Dymokur na Nymbursku a matkou jejich spolužačky. Žáci páté třídy údajně napsali dívce hanlivý dopis, který její matku rozlítil natolik, že si to přišla do školy s chlapci vyřídit osobně. Nakonec došlo i na fyzický střet, po kterém byli žáci odvezeni k vyšetření do nemocnice. Ženě hrozí obvinění z trestného činu.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

"Dva chlapci spadli na zem. Jeden se udeřil do hlavy, druhý si stěžoval na bolest žeber," řekla Novinkám mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

"Odvezli jsme je do nemocnice v Městci Králové," dodala s tím, že vyšetření u lékaře žáci absolvovali pro jistotu. Na žádná vážná zranění to ale nevypadá, chlapci jsou nyní doma.

"Pětatřicetileté ženě nyní hrozí obvinění z trestného činu výtržnictví," řekla Novinkám mluvčí nymburské policie Zuzana Tuzarová. "Nyní budou probíhat výslechy," dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám