Hlavní obsah

Partnera málem ubila paličkou na maso za prošustrované dávky. Miluji ho, plakala u soudu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bylo to jako z nějakého filmového hororu. Zakrvácený chlap jako hora seděl na zemi a ženská nad ním ho mlátila paličkou na maso hlava nehlava. Tak popisoval svědek incident mezi partnery na ubytovně v Plzni letos v březnu.

Obžalovaná žena před soudem Video: Novinky

 
Článek

Za zločin těžkého ublížení na zdraví si nakonec Blažena Tamášová (42) vyjednala se státním zástupcem dvou a půl letý podmíněný trest. Dohodu ve středu schválil plzeňský okresní soud. „Vzhledem k okolnostem případu, dosavadní bezúhonnosti obžalované a jejímu plnému doznání neodporuje uzavřená dohoda zákonu,“ uvedla předsedkyně senátu Lenka Prýcová. Dvojice spolu žije už sedm let.

Podle spisu v den napadení vyzvedl poškozený sociální dávky obviněné a kompletně je utratil. „To obviněnou, která byla v tu chvíli pod vlivem alkoholu, silně rozrušilo a muži dala nejprve několik facek přes obličej a pak jej začala mlátit do hlavy paličkou na maso s kovovými hroty,“ popsal útok státní zástupce.

Poukázal přitom na znalecký posudek, podle něhož při úderech takto razantní silou do hlavy mohlo vzniknou život ohrožující zranění.

Žena na Silvestra napadla manžela paličkou na maso

Krimi

Křik napadeného muže zalarmoval muže ze sousedního pokoje, který krvavou řež utnul a ženu odzbrojil. „To bylo šílený. Seděl tam v krvi na zemi a ona ho řezala do hlavy. Chtěl jsme jí vytrhnout paličku z ruky ale hodila po mě sklenici. Podařilo se mi to až napodruhé. Volal jsem policisty,“ uvedl svědek.

Ženě tehdy policisté naměřili v dechu téměř tři promile. Muž po napadení přišel o kus nosu, měl zlomená žebra a řadu dalších zranění.

„Mrzí mi, co se stalo. Miluju ho. Nemůžu bez něho ani usnout. Chci s ním dál být,“ vzlykala před soudem cizinka, která je matkou dvou dětí, z nich jedno už je plnoleté a o mladší se stará její matka na Slovensku. Nejvíce ji prý vytočilo, že muž dal údajně peníze své bývalé přítelkyni. „Kromě vzteku jsem i  žárlila,“ přiznala obžalovaná.

Že by všechny peníze probendil, ale Karel L. odmítl. „Dal jsem jí tisíc korun a za pětistovku jsem nám koupil cigarety a alkohol,“ tvrdil muž.

Po skončení jednání žena zcela otočila a na partnera před soudní síní začala křičet, že všechno je jen kvůli němu. „Už s tebou nebudu žít a raději odjedu k matce na Slovensko,“ halekala. Po jednání nicméně společně zamířili do večerky, kde si koupili alkohol, a na ulici začali popíjet.

Brutální tečka za téměř 40letým manželstvím. Důchodkyně v USA manžela umlátila holí

Amerika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám