Hlavní obsah

Brutální tečka za téměř 40letým manželstvím. Důchodkyně v USA manžela umlátila holí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestasedmdesátiletá žena Gail D’Anthonyová z Marylandu čelí obvinění, že umlátila manžela holí. Mimořádně brutálním způsobem tak ukončila téměř 40leté soužití. Na březnovou vraždu, která otřásla i otrlými kriminalisty, v pondělí upozornil server The New York Post. Minulý týden byla žena obviněna z vraždy.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

D’Anthonyová v březnu volala na tísňovou linku, že její muž zemřel. Na základě telefonátu přivolaní lékaři nejprve předpokládali, že 72letý muž zemřel na srdeční zástavu. Vzhledem k viditelným povrchovým zraněním ale nařídili pitvu.

Vyšlo najevo, že muž utržil mnohačetná poranění, z nichž mnohá nebyla slučitelná se životem. Šlo především o silné podlitiny, tržné rány v ústech a oblasti obličeje, zlomený krk a žebra nebo pohmožděniny na končetinách.

Policisté začali smrt Johna D’Anthonyho III. vyšetřovat jako vraždu a brzy se našel svědek, který vypověděl, že se mu Gail D’Anthonyová k hrůznému činu přiznala. Posléze tak učinila i na policejní stanici.

Láska jejího života

„Nejprve ho povalila na zem, pak si odešla pro hůl a dál ho mlátila. Holí mu bránila, aby vstal. Když upadl do bezvědomí a na rány už nereagoval zavolala na tísňovou linku,“ cituje americký server z policejní zprávy.

Motiv vraždy The New York Post neuvádí, zato ale cituje také z nekrologu, kde stálo, že Anthonyovi v sobě navzájem našli lásku svého života, parťáka a nejlepšího přítele. Soužití se jim stalo osudným.

Gail D’Anthonyová po brutální vraždě manžela skončila v policejní cele bez možnosti propuštění na kauci, byla obviněna z vraždy a až do vynesení rozsudku zůstane za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám