Hlavní obsah

Ozbrojenci přepadli v Praze pumpu. Obrali obsluhu i zákazníka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva ozbrojení muži přepadli na konci minulého roku čerpací stanici v Praze-Košířích. Nejenže oloupili zaměstnankyni, ale také navíc zákazníka, který tam seděl. Podezřelé policie tento týden zadržela.

Loupežné přepadení pumpy.Video: Policie ČR

 
Článek

Dva dny před Štědrým dnem vtrhli na čerpací stanici v Košířích dva muži, z nichž jeden měl krátkou střelnou zbraň. Na obsluhu křičeli, aby jim vydala peníze, nebo bude zle. Žena lupičům vyhověla a vydala peníze a cigarety.

Jenže to mužům nestačilo. „Při odchodu podezřelý namířil zbraň na sedícího zákazníka a mlčky, jakoby nic, si vzal jeho mobil ze stolu. Pak se dali na útěk. Po cestě však ztráceli drobné mince i papírové bankovky,“ uvedl mluvčí policie Jan Rybanský.

Poztrácené věci přivedly policisty až na místo, kde ležel mobil a helma, kterou měl muž při přepadení na hlavě. Podezřelí byli nakonec zadrženi až tento týden na dvou různých místech ČR. Při domovní prohlídce byla nalezena také zbraň.

Muži zatím nebyli obviněni, za loupež jim ale hrozí až 10 let vězení.

Muže z Lounska nalákali na sex. Gang mladíků ho však svázal a oloupil

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám