Hlavní obsah

Řidič ujel na D8 v protisměru 30 kilometrů. Na troubení nereagoval

Ústí nad Labem

Přibližně třicet kilometrů urazil v neděli ráno zhruba 60letý řidič v protisměru na dálnici D8. Svědek se ho snažil zastavit, ale povedlo se to až policii.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič ujížděl po dálnici 30 km v protisměruVideo: Pro Novinky Jiří Szajkowski

 
Článek

Policie dostala první oznámení o řidiči v protisměru kolem půl sedmé ráno s tím, že muž najel na dálnici u Prackovic nad Labem a jel ve směru na Německo, ale v pruhu na Prahu.

Opilec ujížděl na dálnici D3 v protisměru. A bez známky

Krimi

Šoféra v Renaultu Thalia si všiml také Jiří Szajkowski, který jeho jízdu natočil a snažil se ho upozornit, že jede v protisměru. „Já jsem se ho snažil zastavit troubením a gesty z vozidla, když jsem jel vedle něj ve svém pruhu. Na to nereagoval vůbec,“ řekl Novinkám Szajkowski.

Na dálnici D1 ujížděl cizinec v protisměru. Byl opilý a boural

Krimi

Podle něj ohrozil několik aut a ujížděl rychlostí asi 100 km/h. „Řidič stihl ujet asi 30 kilometrů v protisměru, policejní hlídka ho zastavila za tunelem Libouchec,“ řekl Novinkám mluvčí policie Daniel Vítek. Nikomu se naštěstí nic nestalo.

Policie případ vyšetřuje jako trestný čin obecného ohrožení z nedbalosti, nikdo zatím nebyl obviněn. Proč muž do protisměru vjel, policisté musejí teprve zjistit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám