Hlavní obsah

Opilý řidič smetl na chodníku ve Veleni matku s dětmi

Novinky, kub
Veleň

Středočeští policisté vyšetřují okolnosti zběsilé jízdy 46letého řidiče v obci Veleň, kde srazil na chodníku matku, která šla se dvěma dětmi. Žena a starší dítě skončili zranění v nemocnici, mladší potomek byl v kočárku a vyvázl bez újmy. Řidič vzápětí ještě narazil do auta v protisměru. Po zadržení nadýchal bezmála 2,5 promile.

Foto: Mapy.cz

Místo nehody v obci Veleň

Článek

Nehoda se stala ve Veleni v okrese Praha-východ ve čtvrtek odpoledne. „Řidič fabie nezvládl řízení a vjel na chodník, kde srazil ženu s dětmi,” sdělila v pátek mluvčí policie Markéta Johnová.

Šofér podle ní pokračoval v jízdě a v protisměru narazil do auta.

Matku odvezli záchranáři se středně těžkým zraněním do nemocnice, kam odvezli i její starší dítě, které se zranilo lehce. Druhé dítě bylo v kočárku a podle policie se mu nic nestalo.

Opilá řidička vrazila na Pardubicku do kočárku a ujela

Krimi

Věk ženy ani dětí mluvčí neupřesnila, o dítě v kočárku bylo podle Johnové po převozu matky do nemocnice řádně postaráno.

Řidiče policie zadržela a při dechové zkoušce u něj zjistila bezmála 2,5 promile alkoholu. Muž navíc neměl oprávnění k řízení - zákaz mu vypršel v srpnu, o obnovení ale dosud nezažádal. „Policie případ dále vyšetřuje,” dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám