Hlavní obsah

Opilý pár souložil před nádražím v Praze za bílého dne, po sexu napadal strážníky

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pobouření veřejnosti vyvolala v úterý v parku před budovou hlavního nádraží v Praze souložící opilá dvojice. Sedmatřicetiletý muž se během odpoledne oddával sexu s o dva roky starší ženou. Svědci na dvojici upozornili strážníky, se kterými ale rozvášněný pár odmítal spolupracovat a slovně je napadal. Incident ukončila pouta, případ si převzala státní policie.

Sex na veřejnosti před hlavním nádražím v PrazeVideo: MP Praha

 
Článek

Na dvojici ve frekventovaných Vrchlického sadech, které ve všední den odpoledne v jejich počínání nijak nevadila přítomnost mnoha dalších lidí, upozornili pobouření svědci v úterý kolem 14. hodiny.

Jak ukazují záběry bezpečnostní kamery, které městská policie k případu zveřejnila, muž s ženou našli improvizované lože kousek od chodníku na trávě za lavičkou. Kolem chodili lidé, někteří seděli na dalších lavičkách.

Muž se v Praze ukájel u zastávky plné lidí, strážníci ho naháněli kilometr

Krimi

Když strážníci do prosluněného parku přijeli, našli podezřelou dvojici už na lavičce.

„K milostnému aktu již nedocházelo, jen žena měla horní část těla stále odhalenou. Oba zjevně pod vlivem alkoholu odmítli s hlídkou spolupracovat na zjištění totožnosti s tím, že na to strážníci nemají nárok. Po upozornění, že budou předvedeni na policejní služebnu, vulgárními výrazy nešetřili,” informovala ve čtvrtek o případu mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Foto: MP Praha

Incident ve Vrchlického sadech s dvojicí, která se oddávala sexu na veřejnosti, ukončily donucovací prostředky městské policie

Přes opakované výzvy se podezřelý rozhodl z místa odejít, zastavili ho ale vzápětí strážníci pomocí chvatů a pout, donucovací prostředky nakonec použili také proti ženě.

Dechové zkoušce se podrobila pouze podezřelá, a to s výsledkem 3,07 promile, muž dýchat do přístroje odmítl.

Slovák onanoval v centru Brna, na strážníky mluvil třemi jazyky

Krimi

Strážníci přivolali kolegy ze státní policie, aby dvojici přepravili na služebnu. Ani cesta tam neměla hladký průběh – žena si sundala respirátor, který podle mluvčí dostala darem od strážníků, a interiér služebního vozidla poplivala.

„Na služebně pak sdělila, že má infekční chorobu impetigo (nakažlivá kožní infekce – pozn. redakce),” dodala Seifertová.

Sex na veřejnosti před Hlavním nádražím

K dalšímu vývoji v případu policie podrobnosti nesdělila, v úvahu připadá s přihlédnutím k trestnímu zákoníku a okolnostem incidentu například prověřování dvojice kvůli výtržnictví, za které hrozí v základní sazbě až dva roky vězení.

Reklama

Související články

Exhibicionista se schovával mezi odpadky

V popelnici mezi odpadky se před policisty ukryl pětatřicetiletý muž, který předtím v Ostravě obtěžoval mladou ženu. Ta před ním ve strachu utekla a zavolala...

Výběr článků

Načítám