Hlavní obsah

Opilý muž v Táboře měl čtyři promile, sbírat ze země ho museli strážníci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tábor

Více než tři hodiny trval sobotní výjezd strážníků z Tábora, kteří směřovali k opilému muži. Ležel na schodech panelového domu a nemohl se hnout. Dechová zkouška nakonec ukázala, že má čtyři promile alkoholu.

Foto: Městská policie Tábor

Strážníci v Táboře v sobotu pomáhali opilému muži. Dechová zkouška u něj prokázala čtyři promile alkoholu.

Článek

Muž ležel na schodišti panelového domu ve Varšavské ulici. „Přivolaný lékař zdravotnické záchranné služby konstatoval, že dotyčný sice není ohrožen na životě, ale hladina alkoholu mu neumožňovala jakýkoliv pohyb,“ uvedl mluvčí městské policie Pavel Šimek, který o incidentu informoval na facebookovém profilu.

Dechová zkouška u opilce prokázala čtyři promile alkoholu. „Byli jsme nuceni muže dopravit do protialkoholní záchytné stanice v Českých Budějovicích,“ doplnil.

Foto: Městská policie Tábor

Strážníci v Táboře v sobotu pomáhali opilému muži. Dechová zkouška u něj prokázala čtyři promile alkoholu.

Podobně se nedávno zřídil 52letý muž v Českých Budějovicích. Spadl do řeky u parku Dlouhá louka. Z vody se sice dostal sám, ale zakrvácený pak zůstal ležet na břehu. Opilce si všiml kolemjdoucí a zalarmoval strážníky.

Městští policisté zraněnému poskytli první pomoc a zavolali záchranku. Dechová zkouška vyšla s hodnotou téměř čtyř promile alkoholu.

Opilec se čtyřmi promile spadl do řeky. Podchlazený skončil v nemocnici

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám