Hlavní obsah

Opilý muž odstrčil družku na sporák, zvrhla na sebe hrnec s vařící vodou

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Plzeňští policisté vyšetřují od sobotního podvečera okolnosti partnerské hádky, která skončila těžkými popáleninami 49leté ženy. Ta na sebe zvrhla hrnec s vařící vodou poté, co ji opilý druh v hádce odstrčil na sporák.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Popálenou ženu odvezla záchranka do nemocnice

Článek

„Pacientku jsme ve vážném stavu převezli do fakultní nemocnice. Má popálená téměř celá záda.,“ uvedl Václav Ondra z plzeňské záchranné služby.

Mluvčí policie Hana Štefflová Právu řekla, že muž nadýchal 1,3 promile alkoholu a hlídka ho převezla k výslechu.

„Z prvotních informací, které zjistili kolegové na místě, došlo mezi partnerskou dvojicí ke slovní rozepři, během které muž do ženy strčil. Ta spadla na sporák a převrátila na sebe nádobu s vařící vodou,“ upřesnila Štefflová. Ženu kvůli jejímu špatnému zdravotnímu stavu nemohli strážci zákona podrobně vyslechnout.

Jak případ budou policisté kvalifikovat, není zatím jasné. „Dáváme to dohromady. Vyšetřování je teprve na začátku,“ uzavřela Štefflová.

V Plzni je to během krátké doby už druhý případ, který skončil pro napadenou ženu vážným zraněním. Před dvěma týdny neznámý útočník polil na ulici 25letou ženu kyselinou. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám