Hlavní obsah

Opilý muž napadl ženu, pak i policii

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Hned s trojlístkem případů vyřizování partnerských neshod měli v pondělí co do činění brněnští policisté. Pozornosti hlídky projíždějící ulicí Milady Horákové nemohla uniknout situace, kdy dvaadvacetiletý vulgárně nadávající muž držel pod krkem o tři roky mladší ženu, kterou nakonec povalil na zem a mlátil do obličeje.

Článek

„Policisté agresora od ženy odtrhli a ten najednou obrátil svou zlost proti nim. Po užití hmatů a chvatů sebeobrany skončil ve služebních poutech. Mladík, který nadýchal více než dvě promile, střízlivěl v policejní cele,“ řekl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Pistole zastrčená za opaskem měla zase dodat větší váhu slovům třiapadesátiletého muže ve sporu s jeho o šest let mladší manželkou v Komárově. Muž se řádně posilnil vodkou a pak ženě hrozil zabitím. Také on skončil v rukách strážců zákona.

Napadl bývalou partnerku

Zhrzený milenec řádil v Novém Lískovci, kam posilněn alkoholem přišel vyčinit své o sedmnáct let mladší bývalé družce.

„Zazvonil u jejího bytu a začal napadat jejího současného jednačtyřicetiletého přítele. S mužem, který nadýchal 1,89 promile, neměla přivolaná policejní hlídka zvláštní problémy. Rázně zakročila a agresora převezla do policejní cely k vystřízlivění,“ dodal mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám