Hlavní obsah

Opilý cizinec převrátil v Praze dodávku, v Liboci vjela řidička pod vlak

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opilý cizinec převrátil v sobotu odpoledne v Praze 5 dodávku na bok poté, co nezvládl průjezd zatáčkou. Policisté nakonec na místě zajistili tři Poláky. Další vážnou nehodu pak řešily záchranné složky v Praze 6.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda dodávky na Rozvadovské spojceVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala před půl třetí odpoledne na konci Rozvadovské spojky, ve směru do centra. V zatáčce tam ze zatím neznámých příčin vyjel mimo silnici řidič bílé dodávky, která se po několika desítkách metrů převrátila na bok.

„U řidiče policisté při dechové zkoušce naměřili více než jedno promile alkoholu. Tři cizince policisté na místě zajistili," řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Daněk.

Mluvčí záchranné služby Matěj Hříbal doplnil, že lehce zraněni byli při nehodě tři lidé. Všichni tři byli po ošetření převezeni do nemocnice.

Foto: Novinky

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda dodávky na Rozvadovské spojce

Proč přesně byli všichni tři cizinci zajištěni, není zatím zcela jasné. Podle informací Novinek se jednalo o Poláky.

Vážná nehoda v Liboci

O chvíli dříve se v ulici U Stanice v Praze 6 srazila dodávka s rychlíkem. K nehodě došlo na železničním přejezdu bez závor. Vlak po střetu tlačil dodávku před sebou ještě 150 metrů, až za další železniční přejezd.

Foto: Novinky

Dodávka po srážce s rychlíkem

Vážně zraněnou řidičku dodávky museli vyprostit hasiči, kteří ji následně předali do péče záchranářům. Ti pak ženu převezli do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích. Nikdo z cestujících ve vlaku při nehodě zraněn nebyl.

Okolnosti obou nehod vyšetřují dopravní policisté.

Foto: Novinky

Dodávka po srážce s rychlíkem

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám