Hlavní obsah

Opilí mladíci polili kamaráda alkoholem a zapálili, skončil na klinice popálenin

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Noční opilecká zábava tří mladíků v Plzni se zvrtla a skončila nešťastně. Dva z nich polili třetímu zadnici tvrdým alkoholem a zapálili. Skončil na popáleninovém centru v pražské vinohradské nemocnici.

Článek

„Stalo se to v noci na čtvrtek před jedním z barů v Divadelní ulici. Jednadvacetiletý mladík si nejprve sám svlékl kalhoty a trenýrky. Pak si to ale rozmyslel a oblékl si je zpět. Další z mladíků mu je ale znovu stáhl, přičemž třetí z party mu polil zadnici alkoholem a škrtl zapalovačem,“ uvedla policejní mluvčí Hana Štefflová.

Podle svědků mladík vzplál jako pochodeň, hořelo na něm i oblečení. „Válel se po zemi a snažil se oheň uhasit. V tom mu pomáhali i jeho dva kamarádi, kteří to způsobili. Ti také přivolali záchrannou službu,“ pokračovala Štefflová.

Podle dispečerky záchranné služby Lenky Ptáčkové bylo popálení natolik závažné, že musel být pacient transportován vrtulníkem na specializovanou kliniku pražské vinohradské nemocnice.

„Mladíci jsou podezřelí z trestného činu ublížení na zdraví a výtržnictví,“ dodala policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám