Hlavní obsah

Opilec v Brně ukousl kamarádovi kus nosu

Právo, pko
Brno

Závěr ve stylu nikoli "Líbáš jako bůh", ale "Koušeš jako Tyson" měl alkoholový dýchánek, na který minulý týden vyrazil pětatřicetiletý muž z Brna se svým kamarádem do restaurace na ulici Přístavní v Brně-Bystrci. Veselý večer byl totiž zakončen kousancem po vzoru slavného boxera Mika Tysona.

Foto: Policie ČR

Útočník ukousl svému známému kus nosu, ten musel na plastiku.

Článek

Celý večer se nesl v uvolněné atmosféře, ovšem při cestě domů se všechno zvrtlo. V opilém kamarádovi se totiž projevily bojovné choutky, začal poskakovat kolem svého kolegy a vyzývat ho na souboj. Ten ovšem neměl na žádné utkání náladu a tak kamaráda odstrčil. Ten ovšem nelenil, kolegu chytl za ruku a kousl jej do prstu. Vysloužil si za to ránu pěstí a po ní utekl do lesa.

Následně však v útoku pokračoval.

„Muž mířil na tramvaj, když na něj zničehonic zezadu jeho známý skočil, povalil ho na zem a kousl ho do nosu. Útok byl natolik agresivní, že došlo k silnému krvácení a část tkáně byla odtržena. Šokovaný poškozený si ihned ránu zakryl trikem, zatímco útočník začal hystericky křičet, plakat a bít se do hlavy s výčitkami, co to vlastně provedl,“ popsala situaci policejní mluvčí Andrea Straková.

Doplnila, že napadený skončil v nemocnici a jeho zranění si vyžádalo operaci na plastice a následnou hospitalizaci.

"Kousal" zatím nebyl obviněn, ale už teď je pravděpodobné, že se bude zodpovídat z trestného činu ublížení na zdraví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám