Hlavní obsah

Opilec v Brně chtěl do vězení. Vymyslel si, že zbil cizince

Brno

V neděli nad ránem zaměstnal brněnské policisty osmatřicetiletý muž, který zavolal na tísňovou linku s tím, že napadl a zbil návštěvníka baru. Aby prý usnadnil strážcům zákona své dopadení, dostavil se rovnou před obvodní oddělení v centru Brna. Jenže policisté rychle zjistili, že žádné napadení se nekonalo a muž jen toužil dostat se za mříže.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Na služebně vypověděl, že ho prý v baru obtěžoval nějaký cizinec, a tak ho na záchodech zbil. V podniku ovšem o popsaném incidentu nikdo nic nevěděl, nebyl tam žádný poškozený ani krevní stopy, i obsluha pouze krčila rameny,“ popsala policejní mluvčí Andrea Cejnková s tím, že když dostal muž dýchnout, přístroj naměřil 2,5 promile.

Dálnice D1 byla neprůjezdná kvůli nehodě, řidič s mikrospánkem narazil do auta

Krimi

„Policisté po chvíli také zjistili, že výtečník si všechno vymyslel, a to proto, že chce jít do vězení. Dokonce uvedl, že pokud ho policisté hned nezavřou, tak jak opustí služebnu, někoho napadne anebo rozbije výlohu. Muž má již bohatou trestní minulost, ovšem důvod k tomu, aby tentokrát skončil za mřížemi, bohužel nebyl, tak jej policisté propustili a jeho pohyb až do rána monitorovali,“ dodala Cejnková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám