Hlavní obsah

Opilec bez řidičáku narazil u Jihlavy mercedesem do dvou stromů, pak zapadl do sněhu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neměl řidičský průkaz, zato měl zákaz řízení. Měl notně popito, ale to mu nezabránilo v tom, aby sedl do auta. Za volantem mercedesu pak narazil do dvou stromů a nakonec uvázl ve sněhové závěji. Řeč je o řidiči, který takto řádil v pátek vpodvečer na Jihlavsku.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Policie - ilustrační snímek

Článek

„Řidič vozidla Mercedes v katastru obce Dvorce při projíždění zatáčky dostal smyk a vyjel mimo vozovku, kde automobil narazil bokem do vzrostlého stromu. Od stromu se vozidlo odrazilo a narazilo ještě do dalšího stromu. Po nehodě řidič v jízdě pokračoval a následně najel do sněhu, kde s vozidlem uvázl,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Přivolaní policisté se museli popasovat s tím, že řidič se začal chovat agresivně. Důvod poskytla dechová zkouška, kdy přístroj ukázal 1,75 promile. Řidič proto putoval rovnou na záchytku. Nyní je podezřelý z ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí.

Opilý cizinec jel po D11 v protisměru

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám