Hlavní obsah

Opilé dívce s pervitinem v nose dal expřítel facku. Ničila pak, co se dalo

– Brno

Pořádnou spoušť, jako rozbitá okna na domě, vysklenou výlohu prodejny a poničená auta, po sobě nechala rozzuřená dívka v Brně. Vztek vyvolala podle policie facka od bývalého přítele, se kterým se byla rozloučit před jeho nástupem do vězení. Její řádění podle všeho umocnil také fakt, že na „rande“ přišla po třech litrech vína a pod vlivem pervitinu. Hrozí jí až rok vězení.

Foto: Policie ČR

Dívku v Brně popadl vztek a ničila vše kolem sebe.

Článek

O případu z minulého týdne v pátek informovala mluvčí policie Andrea Cejnková. Incident se stal v Brněnské části Židenice, kde si 22letá dívka dala večer sraz s bývalým přítelem, kterého čekal nástup do výkonu trestu. Za co a na jak dlouho měl jít sedět, policie neupřesnila.

„Mladá dáma se začala posilňovat růžovým vínem již kolem poledne. Dle jejích slov mohla vypít asi tři litry a také si šňupla nějaký pervitin,“ zmínila mluvčí.

Muž odpálil v noci v centru Brna ohňostroj. Strážníci ho po „čau” zmizet nenechali

Krimi

Setkali se pak na zastávce MHD Stará Osada, načež následovala hádka, při které dal muž dívce facku.

„Slečna z místa utekla a jak tak utíkala, tak ji prý ovládl vztek a začala ničit vše, co jí přišlo pod ruku. Rozbila dvě domovní okna, výlohu prodejny, urazila asi čtyři zpětná zrcátka u zaparkovaných vozidel a shazovala popelnice, ty kupodivu zase postavila,“ uvedla mluvčí.

Foto: Policie ČR

Dívka podle policie zničila okna, výlohu a také zrcátka u vozidel.

Celkovou škodu vyšetřovatelé ještě nevyčíslili, nicméně podle mluvčí lze předpokládat, že se se bude pohybovat v řádu desítek tisíc korun.

Muž rozdával v Brně věci z cizího mercedesu kolemjdoucím, zachytila ho kamera

Krimi

„Dívce tak může za poškození cizí věci hrozit i pobyt ve vězení až na jeden rok,“ dodala Cejnková.

Foto: Policie ČR

Opilá dívka byla také pod vlivem pervitinu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám