Hlavní obsah

Opilá žena se v Chrudimi zamkla v cizím autě. Vystoupit odmítala a zkoušela odjet

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opilá žena se tento týden uzamkla před policisty v autě na chrudimském náměstí. Původně s ním chtěla odjet, i když jí nepatřilo a nevlastní ani řidičský průkaz. Policisté nakonec rozbili u auta okénko.

Opilá sedla do auta a nabouralaVideo: Policie ČR

 
Článek

V deset večer si opilá žena na Masarykově náměstí všimla zaparkovaného auta Škoda Felicia, ve kterém byly klíčky. Neváhala a chtěla se projet. Daleko nedojela, protože narazila na obrubník a pak do lampy.

Když přijela hlídka, žena seděla uvnitř a na opakované výzvy neodpovídala. „Reagovala vulgárními gesty a pokoušela se z místa odjet. Policisté proto po několika marných výzvách rozbili boční okno na straně řidiče a ženu se snažili dostat z vozidla ven. To jim ale zkomplikovaly zaseknuté dveře,“ informovala mluvčí policie Iveta Kopecká.

Žena si vše následně rozmyslela a začala žadonit o pomoc. Dechová zkouška u ní po vytažení z auta ukázala 1,5 promile alkoholu v dechu. Pětadvacetiletá žena je podezřelá z trestných činů neoprávněné užívání cizí věci a ohrožení pod vlivem návykové látky.

Opilá žena v podprsence obtěžovala hosty luxusní restaurace

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám