Hlavní obsah

Matka se 3,5 promile v Brně zvracela vedle kočárku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

V sobotu večer spěchali brněnští strážníci do městské části Žabovřesky. Zavolali je tam svědci s tím, že spatřili mladou ženu, kterak se sesunula vedle kočárku. Hlídce žena nepříliš přesvědčivě tvrdila, že měla jen dvě deci vína, a o své dvouleté dítě se prý dokáže postarat. Dechová zkouška ale ukázala opak, matka totiž nadýchala 3,5 promile.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Třiatřicetiletá žena byla plačtivá, třásla se a neodpovídala strážníkům smysluplně na otázky. Nechali ji proto podstoupit dechovou zkoušku a výsledkem byly hodnoty okolo 3,5 promile alkoholu. Jen během krátkého čekání na přivolanou sanitku museli strážníci třiatřicetiletou ženu dvakrát zachytit a poskytnout jí první pomoc, protože se zhroutila k zemi, třásla se a zvracela,“ popsal mluvčí brněnské městské policie Jakub Ghanem.

Přivolaní záchranáři ženu v sanitce ošetřili a odvezli do nemocnice. Za asistence republikové policie si pak dítě vyzvedl jeho otec. Případem se budou policisté dál zabývat.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám