Hlavní obsah

Při nehodě vylétl motor z auta, opilá řidička pak nadávala záchranářům

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

Pardubičtí záchranáři řešili složitý zásah u dopravní nehody, kdy kromě zranění řidičky museli čelit také její agresivitě. Podle záchranky žena vrazila ve vysoké rychlosti do stromu poté, co se doma pohádala a sedla za volant navíc údajně opilá. Náraz byl tak silný, že vymrštil motor z auta.

Řidička vrazila v Pardubicích do stromu

Článek

Nehoda se stala v noci na čtvrtek u supermarketu na kraji Pardubic, řidička vrazila do vzrostlého stromu. Záchranáři ji našli u zdemolovaného vozidla, ze kterého při nárazu vyletěl motor.

Foto: ZZS Pardubického kraje

Řidička vrazila v Pardubicích do stromu

Podle mluvčího záchranky Aleše Malého žena musela jet vysokou rychlostí, okolnosti a přesnou příčinu nehody vyšetřuje policie.

„Během zásahu a ošetřování opilá pacientka častovala záchranáře nadávkami a vulgárními výrazy. Policie na místě provedla dechovou zkoušku s nemalým pozitivním výsledkem alkoholu v dechu,“ popsal incident mluvčí.

Foto: ZZS Pardubického kraje

Řidička vrazila v Pardubicích do stromu

Pacientka byla podle něj agresívní i při cestě do nemocnice na chirurgii, kam ji zdravotníci přepravili s podezřením na zranění páteře a končetin.

Reklama

Výběr článků

Načítám