Hlavní obsah

Nechtěla čekat v zácpě, tak si autem zkrátila cestu přes hroby válečných veteránů

Novinky, tcs

V šoku zůstali návštěvníci oslav Dne vítězství na houstonském hřbitově v neděli, kdy byl na památku obětí druhé světové války uspořádán slavnostní přelet letadel. Cestou ze hřbitova vznikla menší zácpa, jedna z řidiček si hlavu příliš nelámala a zkrátila si cestu přes náhrobky válečných veteránů.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Červené SUV rozhořčilo řadu přihlížejících. „Snažila se vycouvat a pak najela na kraj sekce, kde jsou pohřbeni mí prarodiče,“ uvedla pro regionální stanici KTRK Amanda Hillová, která šla na hřbitov památku prarodičů uctít.

„Nemohla se vyhnout nějakým autům, tak to vzala přes hroby,“ popsala šokovaná Hillová. I když na ni ostatní křičeli, aby zastavila, řidička pokračovala v pomalé jízdě přes náhrobky. „Má matka se dostala k jejímu autu, řidička jí jen odvětila, že se musí odtamtud dostat pryč,“ pokračovala Hillová. Matka pak podle jejích slov musela autu uskočit, protože řidička pokračovala v cestě.

Podle jejího odhadu řidička takto přejela desítky hrobů. „Tohle je Houston a je tu spousta šílených řidičů, nikdy bych ale nečekal někoho, kdo to projede skrz hřbitov. Zejména, když všichni přišli vzdát válečným hrdinům hold během vlasteneckého přeletu letadel,“ uvedl Jeremiah Johnston.

Není jasné, zda řidičku za své necitlivé chování čeká nějaký postih. Policie v pondělí uvedla, že o incidentu nedostala žádné hlášení, nezná též identitu řidičky červeného vozu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám