Hlavní obsah

Ochranka napadla muže v obchodě, je ve vážném stavu

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Staršího muže převáželi ve čtvrtek večer záchranáři do nemocnice poté, co měl být napaden v prodejně Billa na pražské Lhotce. Ochranka údajně přistihla muže při krádeži žvýkaček, to však zatím policie nepotvrdila s tím, že získané výpovědi se zatím rozcházejí.

Článek

Incident se odehrál po sedmé hodině večer. Údajně tam měl mladý pracovník ochranky přistihnout staršího muže při krádeži žvýkaček. Při zadržení měl senior zkolabovat. Alespoň tak to nyní tvrdí pracovník ochranky.

První zprávy však hovořily o tom, že mladík staršího pána napadl. Policie nyní případ vyšetřuje jako přestupek. „Musíme nejdříve vyslechnout napadeného muže, který je stále v nemocnici,“ řekla v pátek Novinkám mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Záchranáři informovali, že muž utrpěl vážný úraz hlavy. „Po sedmé hodině večer jsme vyjížděli do obchodního domu k 71letému muži, který po napadení utrpěl vážný úraz hlavy. Po zajištění základních životních funkcí byl převezen do nemocnice na Vinohradech,“ řekla Novinkám mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová.

Podle policie ochranka na místě muže také oživovala a poskytla mu první pomoc. Policisté nyní zjišťují, co kolapsu muže předcházelo a zda byl či nebyl pracovníkem ochranky napaden.

Reklama

Výběr článků

Načítám