Hlavní obsah

Noční klub na Domažlicku možná zapálil nespokojený zákazník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kriminalisté vyšetřují požár nočního klubu na Horní Folmavě na Domažlicku, který vypukl v pátek večer. Podle jednatele podniku za ním stojí nespokojený zákazník. Policie potvrdila, že pracuje také s verzí, že by se mohlo jednat o žháře.

Foto: PČR

Noční klub na Folmavě možná zapálil žhář.

Článek

Událost se stala po 23. hodině. „Chlap přišel do podniku, napadal ale tady jednu naši slečnu, takže jsme ho nakonec vyhodili. Choval se agresivně. Pak začal vykřikovat, že nám to tady zapálí. Vzal hadr s benzinem a položil nám ho tady,“ popsal Jiří Heidtke, jednatel nočního klubu La Luna.

Podle zjištění Práva se jednalo o Bulhara, který do podniku jezdil. „Shořela nám celá terasa, chytl trochu i barák,“ řekl Heidtke s tím, že uvnitř se v tu chvíli nacházelo asi 80 lidí. „Naštěstí se nikdo z nich nezranil. Muž je v celostátním pátrání,“ doplnil.

K požáru vyjížděli hasiči i policisté. „Případ si převzali kriminalisté. Pracují také s verzí, že by se mohlo jednat o úmyslné založení požáru,“ sdělila policejní mluvčí Dagmar Brožová. Dodala, že předběžná škoda byla vyčíslena na více než milion korun.

Foto: PČR

Noční klub na Folmavě možná zapálil žhář.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám