Hlavní obsah

Nejprve nadával ženě, poté napadl jejího zastánce. Policie zveřejnila video z Karlína

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zastal se kamarádky, po které vulgárně pokřikovala skupinka mužů, když žena zřejmě z nepozornosti málem uhasila cigaretu o jejich reproduktor. Ke škodě ve výsledku nedošlo, na zastánce ale zaútočil jeden z mužů. Dal mu pěstí, a když napadený spadl na zem, ještě ho kopl do obličeje. Policie po útočníkovi pátrá, zveřejnila záznamy z kamer.

Policie hledá útočníka z KarlínaVideo: Policie ČR

 
Článek

K útoku došlo 20. března večer v Sokolovské ulici v pražském Karlíně. U tramvajové zastávky postávala skupinka mužů s reproduktorem a jedna žena. Ta si zapálila cigaretu, kterou poté málem uhasila o jejich reproduktor.

„Žena si však zavčas povšimla, že se nejedná o popelník, cigaretu uhasila o zem a mužům se i přesto omluvila. Následně si šla do nedalekého obchodu nakoupit,“ napsala mluvčí policie Kristýna Soukupová.

Když se od skupinky začala vzdalovat, začali muži ženu vulgárně urážet. Když se jí zastal její kamarád, který ženu celou dobu doprovázel a čekal na ni před obchodem, jeden z mužů ho udeřil pěstí do obličeje.

Opakovaně kopal muže u chrudimského nádraží do hlavy, je obviněn z vraždy

Krimi

„Vlivem tohoto útoku upadl poškozený na zem, kde ho pachatel ještě kopnul kolenem do oblasti hlavy,“ popsala útok mluvčí. Napadený utrpěl zlomeninu klíční kosti a pohmoždění kotníku.

Policie po útočníkovi s červenou bundou a malou taškou aktuálně pátrá. Zajistila kamerové záběry z okolí místa útoku a požádala veřejnost o informace, které by ji dovedly k pachateli.

„Muž je podezřelý z trestného činu výtržnictví a ublížení na zdraví, za což mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody ve výši až tři roky,“ dodala Soukupová.

Foto: Policie ČR

Policie hledá útočníka z Karlína.

Muž v tramvaji a na zastávce v Praze napadl čtyři děti

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám