Hlavní obsah

Muž v tramvaji a na zastávce v Praze napadl čtyři děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celkem čtyři děti napadl muž v pražských Řepích, na jednu skupinku zaútočil na zastávce a na další v tramvaji. Útočníka se policii podařilo vypátrat i díky přesnému popisu od napadených dětí. Případem se zabývají kriminalisté.

Foto: Policie ČR

Muž podezřelý z útoku na děti.

Článek

K útoku podle policie došlo v polovině dubna na tramvajové zastávce Slánská v Praze 17. Policisté o incidentu informovali až v úterý. Útočník dětem nejprve nadával a později je i fyzicky napadl údery rukou. Navíc bez jakéhokoliv důvodů.

Kolik bylo dětem let, policie neuvedla, na dotaz Novinek mluvčí policie Kristýna Soukupová řekla, že šlo o dvě skupiny dětí. Neuvedla žádné podrobnosti týkající se podezřelého. Celkem muž napadl čtyři děti.

K prvnímu útoku došlo na zastávce, kde útočník napadl dvě děti. Podruhé na děti zaútočil v tramvaji. „Na místo bylo vysláno několik policejních hlídek, které začaly okamžitě pátrat po útočníkovi. Napadené děti dokázaly policistům muže podrobně popsat, což přispělo k jeho rychlému vypátrání, a to nedaleko místa události,“ uvedla Soukupová.

Muž s policisty odmítl spolupracovat a nereagoval na jejich oslovení, poté byl omezen na svobodě. „Poškozené osoby byly následně ošetřeny rychlou záchrannou službou. Dle prvotních informací neutrpělo žádné z dětí vážné zranění,“ dodala mluvčí s tím, že se případem kvůli útokům na děti budou zabývat kriminalisté.

Podle těch se muž dopustil trestného činu výtržnictví, v případě odsouzení mu hrozí dva roky vězení.

Tři děti živořily v chatce v Hluboké. Myly se v potoce, na záchod chodily do lesa

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám