Hlavní obsah

Nehoda zastavila dopravu na D1 u Brna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dálnice D1 byla ve středu ráno směrem z Brna na Vyškov několik desítek minut neprůjezdná kvůli nehodě tří aut na 204. kilometru. V místě se tvořila kolona, řekl policejní mluvčí Bohumil Malášek. Mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová uvedla, že se zranil jeden člověk, šlo o lehčí zranění.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Nehoda na 204. kilometru dálnice D1

Článek

Kolize se stala ve zúžení, provoz na dálnici stál zhruba od 7:40. „Srazila se dodávka značky Peugeot, osobní auto Toyota a kamion s návěsem Volvo,” uvedl Malášek.

Na Pražském okruhu zemřel muž, který vystoupil z vozu

Krimi

S ohledem na provoz se v místě tvořila kolona. Objízdná trasa vedla přes sjezd na 201. kilometru a dále přes městskou část Slatina na starou vyškovskou komunikaci, která je souběžná s dálnicí. Zpět se řidiči vraceli na 210. nebo na 216. kilometru. Po 8:00 byl provoz obnoven levým jízdním pruhem.

Dodávka na D1 se vřítila do kolony kvůli popadaným stromům, nehodu zachytila kamera

Krimi

Nehoda se obešla bez vážných zranění. „Pouze jsme ošetřili jednoho pacienta se zraněními lehčího charakteru a odvezli ho na chirurgii do Vojenské nemocnice Brno,” dodala Bothová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám