Hlavní obsah

Naštvaný řidič BMW hodil do okna kamionu na Mělnicku kámen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělník

Rozdílný názor na dopravní situaci vyeskaloval minulý týden v útok na kamion na Mělnicku. Podle policie hodil 30letý řidič BMW kámen do čelního skla vozu. Řidiče naštěstí nezranil.

Neudržel nervy na uzdě a po řidiči nákladního vozidla hodil kamenemVideo: Policie ČR

 
Článek

Řidič si podle policie minulou středu setkali na silnici I/9 u Liběchova. Kamion vjel na hlavní silnici z vedlejší. Podle řidiče kamionu odbočil na komunikaci až tehdy, když měl dostatečný prostor a rozhled. Druhý řidič byl však opačného názoru.

Agresivní řidič zbil seniora za volantem. Zřejmě kvůli předjíždění

Krimi

„Pravděpodobně musel zpomalit, a to se mu asi nelíbilo, proto na řidiče nákladního vozidla začal gestikulovat, aby zastavil, když to neudělal, vzal si po cestě kámen a později na kruhovém objezdu v Mělníku ho proti řidiči hodil,“ popsal další události mluvčí policie Pavel Truxa.

Pak sedl do auta a odjel. Policisté ho však zanedlouho vystopovali a sdělili mu podezření z pokusu o ublížení na zdraví, poškození cizí věci a výtržnictví. Hrozí mu až tři roky vězení.

Foto: Policie ČR

Neudržel nervy na uzdě a po řidiči nákladního vozidla hodil kamenem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám