Hlavní obsah

Nastávající rodiče protáhla policie ucpaným Brnem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V patové situaci se ocitnul ve čtvrtek minulého týdne muž spěchající s partnerkou do porodnice v Brně-Bohunicích. Dítě se brzy ráno rozhodlo, že už chce na svět, a tak naložil ženu do auta a vyrazil.

Policisté pomohli manželskému páru bezpečně dojet do porodniceVideo: Policie ČR

 
Článek

Jenže na trase do porodnice měl staveniště městského okruhu pod Wilsonovým lesem a uvázl v hustém provozu. Stále častější kontrakce přitom ohlašovaly akutní blízkost porodu. Ve vyhrocené situaci vytočil číslo tísňové policejní linky.

Operační středisko vyslalo nejbližší hlídku na pomoc a ta rodinu v tísni brzy našla a vyvedla z kolony. V závěsu za autem s majáky urazili nastávající rodiče zbývajících zhruba pět kilometrů do porodnice.

„Naštěstí k překotnému porodu na cestě do nemocnice i díky bleskovému příjezdu hlídky nedošlo,“ uvedl policejní mluvčí Petr Vala.

Ještě než zmizeli v útrobách nemocnice, stačil muž s nastávající maminkou policistům poděkovat. Ti se k dalším povinnostem vraceli s příjemným pocitem z dobrého skutku.

Policie v Praze dostala oznámení o sténající ženě. V bytě pak dva policisté pomohli na svět chlapečkovi

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám