Hlavní obsah

Násilník zbil obsluhu zlatnictví v Teplicích, kumpán marně bušil do vitríny. Hledá je policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplice

Nakonec s prázdnou utekli ze zlatnictví v Teplicích dva muži podezřelí z loupežného přepadení. Bezpečnostní kamera zachytila, když jeden z nich zbil pěstmi prodejce, zatímco druhý se snažil rukojetí nože rozbít vitríny s vystaveným zbožím, což se nepodařilo. Dvojice utekla, policie po ní pátrá.

Přepadení zlatnictví v Teplicích Video: Policie ČR

 
Článek

Dvojice podezřelých podle policie přepadla v pondělí před 11. hodinou zlatnictví na teplické Masarykově třídě.

Nejdřív přišel do prodejny jeden z mužů, který prodejci ukázal prsten s tím, že chce ověřit, zda je ze zlata. Krátce nato vstoupil do prodejny komplic, načež si podle svědectví něco řekli, zřejmě anglicky.

„Následně první muž napadl u pultu prodejce pěstmi do hlavy. Přitom poškozený upadl na zem. Mezitím se druhý muž pokoušel rukojetí nože rozbít vitrínu se zlatými šperky. Po neúspěšných pokusech oba z místa utekli přes silnici směrem do ulice Kollárova,“ informovala v pátek o případu mluvčí policie Ilona Gazdošová.

Kriminalisté po dvojici pátrají. „Žádáme občany, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k osobám pachatelů či k jejich pohybu před anebo po loupeži, aby se obrátili na linku 158,“ sdělila mluvčí.

Lupič přepadl v Třinci seniorku, s kolemjdoucími ho zneškodnila

Krimi

K popisům podezřelých policie uvedla, že oba mají hubenou postavu o výšce kolem 170 centimetrů. Prvnímu z nich je kolem 25 let a měl na sobě černé tepláky s bílým pruhem na boku a černou bundu, obutý byl do bílých bot značky Nike a na hlavě měl černou kšiltovku s kulatou nálepkou.

Jeho komplic měl na sobě modré džíny, černou mikinu s kapucí s nápisem Compton na hrudi, maskoval se černým šátkem, na hlavě měl kapuci od bundy a na zádech černý batoh značky Nike.

Foto: Policie ČR

Přepadení zlatnictví v Teplicích

Muž podezřelý z přepadení pražské prodejny čeká na soud v Německu. Loupil i tam

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám