Hlavní obsah

Nárazy do aut vzbudily muže ve Zlíně. Namol opilý řidič se snažil vyjet z parkoviště

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Téměř čtyři promile alkoholu nadýchal 55letý řidič ve Zlíně. Odhalil ho v noci na pátek obyvatel sídliště, který slyšel, jak naráží do zaparkovaných aut.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Hlasité rány vzbudily kolem půl druhé ráno muže na sídlišti Jižní Svahy ve Zlíně. Když vyhlédl z okna, spatřil osobní auto na parkovišti, jehož řidič se pokoušel vyjet. Příliš se mu to nedařilo a narážel do aut i do zdi domu. Muž proto přivolal strážníky, a ti po zjištění situace také dopravní policisty.

Opilý a zdrogovaný řidič ujížděl s prasklými gumami. Ohrožoval chodce i auta

Krimi

„Policisté zjistili, že řidičem je pětapadesátiletý muž ze Zlína. Choval se k nim velmi arogantně a tvrdil, že se nic nestalo. Skutečnost však byla jiná. Při svých pokusech o couvání poškodil celkem šest zaparkovaných osobních vozidel,“ informovala mluvčí policie Monika Kuzumplíková.

Opilý řidič mustangu sešlápl plyn a s policií v patách brázdil pražské silnice

Krimi

Výsledek dechové zkoušky policisty překvapil svou hodnotou - přístroj ukázal 3,68 promile alkoholu. Škoda byla vyčíslena na 35 tisíc korun. Muž přišel o řidičský průkaz a skončil na záchytce. Řidič si v pátek převzal sdělení podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám