Hlavní obsah

Náraz auta do stromu řidič nepřežil

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Osmačtyřicetiletý řidič osobního auta nepřežil v pondělí tragickou havárii na silnici I/35 mezi obcí Lhotka a Hustopečemi nad Bečvou na rozhraní Zlínského a Olomouckého kraje.

Článek

„Hasiči byli o události informováni hodinu před polednem. Osmačtyřicetiletý řidič nezvládl jízdu a čelně narazil do stromu. Při havárii utrpěl velmi těžká zranění a zůstal zaklíněný v autě. Na jeho záchranu a vyproštění vyjeli hasiči, policisté a vzlétli letečtí záchranáři,“ informoval mluvčí Hasičského záchranného sboru zlínského kraje Ivo Mitáček.

Hasiči z Valašského Meziříčí byli na místě zásahu za osm minut od výjezdu ze stanice. „Okamžitě bylo připraveno vyprošťovací zařízení a za použití speciálních nástrojů byl vážně zraněný muž ze zdemolovaného vraku postupně vyproštěn,“ doplnil Mitáček.

Na pomoc přiletěl vrtulník letecké záchranné služby s lékařem. Řidič svým těžkým zraněním nakonec na místě podlehl a nepodařilo se ho přes veškerou snahu záchranářů udržet při životě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám