Hlavní obsah

Napadení v pražském autoservisu skončilo smrtí muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Kriminalisté pražské mordparty v Řepích prověřují napadení, které skončilo smrtí. Napadený muž zemřel i přes resuscitaci svědků a následně i posádek záchranné služby. Co napadení předcházelo, je předmětem vyšetřování.

Napadení v autoservisu skončilo smrtíVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K události došlo v Reinerově ulici v Praze. Na místo vyjelo několik hlídek policie. „V tamním autoservisu došlo k napadení, na místě jsme zadrželi jednu osobu. Druhý muž i přes resuscitaci zemřel,“ řekl Novinkám mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Na místě jsou kriminalisté z 1. oddělení policie, kteří vyšetřují násilné trestné činy. Jaké zranění muž utrpěl, policie nespecifikovala.

Záchranná služba na pomoc napadenému muži vyslala posádku záchranářů s inspektorem, na pomoc jim ze Středočeského kraje vyrazila posádka lékaře.

„U muže nejprve probíhala telefonicky asistovaná neodkladná resuscitace, na kterou navázala posádka záchranářů. I přes resuscitaci ale napadený muž utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ dodal mluvčí záchranné služby Karel Kirs.

Foto: Novinky

Napadení v autoservisu skončilo smrtí

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám