Hlavní obsah

Napadenému muži po útoku u metra v Praze operovali pořezané oko. Policie hledá dvojici z videa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Těžkým ublížením na zdraví skončila potyčka tří mužů v Praze u stanice metra Florenc. Jeden z útočníků poškozeného udeřil něčím do oka, čímž mu měl způsobit řezné zranění, které si vyžádalo operaci. Kriminalisté kvůli případu pátrají po dvojici, kterou zachytila bezpečnostní kamera.

Policie hledá útočníka z FlorenceVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal v sobotu před vstupem do stanice metra Florenc. O pátrání ve čtvrtek informovala mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Při potyčce mezi třemi muži jeden z nich poškozeného zranil dosud nezjištěným předmětem, když ho udeřil do oka. „Způsobil mu tím řezná zranění, která si vyžádala operaci,“ upřesnila mluvčí.

Foto: Policie ČR

Dvojice mužů, které policie hledá kvůli napadení v metru

Podezřelého zachytila bezpečnostní kamera, jejíž záznam policie k případu zveřejnila.

„Kriminalisté prosí o pomoc při ztotožnění neznámého muže, který je ve věku kolem 20 až 25 let, vyšší hubené postavy. Na sobě měl v době útoku šedé kalhoty zahnuté nad kotníky, černou zimní bundu, károvanou červenou košili a v uších měl bluetooth sluchátka černé barvy. Zároveň pátráme i po jeho doprovodu,“ uvedla Siřišťová.

Foto: Policie ČR

Policie hledá útočníka z Florence

Případní svědci a rovněž oba hledaní se mají ozvat na linku 158. Policisté případ řeší jako těžké ublížení na zdraví, za což pachateli hrozí až desetileté vězení.

V Praze na Andělu ležel pobodaný muž v kiltu. Policie zadržela muže s kšiltovkou

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám