Hlavní obsah

Našel jsem doma mrtvou přítelkyni, oznámil muž policii. Byl zadržen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mrtvou 59letou přítelkyni nalezl minulý pátek 55letý muž na Trutnovsku. Zprvu mlžil, ale následně vyšlo najevo, že na její smrti má podíl. Skončil ve vazbě.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policie přijala oznámení od 55letého muže na lince 158 s tím, že v bytě ve Rtyni v Podkrkonoší našel svou přítelkyni bez známek života. Policie následně zjistila, že žena zemřela následkem úrazu hlavy.

V pondělí byl proto muž zadržen. „Obviněný muž nejprve ‚mlžil‘, aby se vyhnul trestu. Nakonec však policistům přiznal, že v pátek popíjeli společně s poškozenou alkohol a pohádali se. Dále ji měl udeřit dle svých slov do obličeje a ona upadla na nábytek a zůstala ležet na zemi,“ popsala mluvčí policie Šárka Pižlová.

Jak mluvčí dodala, muž byl v pátek večer opilý, policie mu naměřila 2,4 promile alkoholu. Dle policie byl už několikrát soudně trestán. Ve středu byl obviněný z trestného činu těžké ublížení na zdraví vzat do vazby.

Muž podpálil byt se spící rodinou. Dostal 14 let vězení

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám