Hlavní obsah

Nahá žena běžela v mrazu centrem Brna. Skončila na psychiatrii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí krátce po poledni běžela po rušné brněnské křižovatce na Malinovského náměstí a vzápětí v ulici Cejl zcela nahá třiadvacetiletá žena. Strážníky na nezvyklou situaci upozornil telefonem jeden ze svědků. Žena skončila v psychiatrické nemocnici.

Nahá žena běžela v mrazu centrem BrnaVideo: MP Brno, Policie ČR

 
Článek

„Začátkem tohoto týdne zavolal na linku 156 muž procházející po Cejlu a oznámil, že kolem něj směrem od Malinovského náměstí proběhla nahá dívka. Stejnou informaci vzápětí potvrdili i pracovníci dohledového centra,“ popsal událost mluvčí Jakub Ghanem.

Žena v odpolední špičce proběhla na červenou frekventovanou křižovatku městského okruhu mezi Kolištěm a Cejlem.

Nahý muž běhal po Klatovsku a chtěl po ženách sex. Skončil v domě seniorky

Krimi

„Do čtvrti Zábrdovice se proto vydala nejbližší hlídka městské policie. Strážníci ženu uviděli a oslovili u zastávky Körnerova, a protože se teploty ještě tou dobou pohybovaly kolem bodu mrazu, zabalili ji do jednorázové deky,“ uvedl mluvčí.

Vzápětí ji muži zákona posadili do služebního vozu, aby nebyla vystavena zvědavým pohledům cestujících na plném tramvajovém ostrůvku a lidí postávajících na chodníku.

Podle mluvčího ale žena kolem sebe začala kopat a rozpřahovat se rukama, a tak ji museli strážníci spoutat.

Zadržení nahé ženy v centru BrnaVideo: MP Brno

„V klidnější chvíli pak žena vysvětlovala, že jí leze do hlavy blázen, se kterým se má kamarádit. Strážníci proto zavolali záchranáře a ti po vyšetření rozhodli o převozu do psychiatrické nemocnice,“ uvedl Ghanem.

„Strážníci záchranářům ještě během cesty asistovali a ženě po převzetí zdravotnickým personálem sundali pouta,“ dodal mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám