Hlavní obsah

Řidička vjela na Vsetínsku na chodník, jedna žena zemřela, zraněny byly i děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyřiapadesátiletá řidička vjela ve středu odpoledne osobním autem ve Střelné na Vsetínsku na chodník a srazila skupinu čtyř osob. Dva z chodců skončili v korytě potoka. Jedna žena přišla o život, další tři osoby, dvě děti a dospělý muž, byly zraněny. Okolnosti tragické nehody šetří policisté. Právu to řekla policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Okolnosti tragické nehody šetří policisté. Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala před půl pátou odpolední. „Řidička osobního automobilu z doposud přesně nezjištěných příčin vyjela mimo komunikaci a na chodníku srazila skupinku čtyř osob. Žena na místě svým zraněním podlehla. Jedno z dětí bylo transportováno vrtulníkem do nemocnice. Druhé dítě a muž utrpěli lehké zranění,“ řekla Novinkám mluvčí.

Dechová zkouška na alkohol byla u řidičky negativní. Účastníkům nehody poskytli psychologickou podporu policisté z posttraumatického intervenčního týmu.

Na místě zasahovali kromě policistů a zdravotníků i profesionální hasiči ze Vsetína a z Valašských Klobouk.

Posádka auta bez zranění

„Po příjezdu jsme vytáhli zraněné chodce z potoka. U mladé ženy, která dopadla nejhůře, jsme pomáhali s resuscitací. Bohužel však na místě zemřela,“ uvedla mluvčí krajských hasičů Lucie Javoříková s tím, že jedno dítě hasiči pomohli transportovat do sanitky a následně do přivolaného vrtulníku, pro který zajišťovali místo na přistání.

„Posádka vozidla vyvázla bez zranění,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám