Hlavní obsah

Na telefonu mi běží odpočet výbuchu bomby, volal muž policii

Mikulov

Prapodivné vidiny měl v úterý večer devětačtyřicetiletý muž z Mikulovska. Opakovaně vytáčel číslo policejní tísňové linky, aby nakonec policistům sdělil informaci o tajemné bombě, která má prý vybuchnout. Prozradil mu to prý jeho telefon.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Operátorovi tísňové linky sdělil, že během noční návštěvy se mu na displeji jeho mobilního telefonu nečekaně zobrazil odpočet s tím, že až skončí, má vybuchnout bomba. Policisté tak na místo bleskově vyslali nejbližší hlídky, tam se ale vše rychle objasnilo,“ uvedl policejní mluvčí Petr Vala.

Při srážce obytného auta s osobním zemřel na jihu Moravy muž

Krimi

Než ovšem policejní hlídka dorazila na místo, odkud se jim volající ozval, muž dočista zapomněl, že mluvil s někým od policie. Bomba podle očekávání nikde nebyla a jeho telefon žádný děsivý odpočet neavizoval. Vysvětlení bylo jiné a mnohé napověděl stav volajícího.

Senior se ztratil v lese poničeném tornádem. Záchranu komplikovaly polámané stromy

Krimi

„Muž při dechové zkoušce nadýchal tři promile alkoholu. Za jeho pomatenou mysl mohla právě ona těžká opilost. Od hlídky si vyslechl rázné poučení o vhodnosti volání na tísňové linky,“ dodal mluvčí. Strážci zákona muže svěřili do péče jeho o poznání střízlivějším kamarádům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám