Hlavní obsah

Na Šumpersku se ztratil senior trpící Alzheimerovou chorobou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie pátrá po pohřešovaném devětasedmdesátiletém muži z Vikýřovic na Šumpersku. Senior, který trpí Alzheimerovou chorobou, pravděpodobně v sobotu brzy ráno opustil svůj domov a dosud se nevrátil, sdělila policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová. O pomoc při hledání muže žádají policisté také veřejnost.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Pohřešovaný podle policie působí zmateně, hůře se orientuje v čase a prostoru. „Podle doposud zjištěných informací se měl krátce před pátou hodinou ranní pohybovat v okolí nádraží v obci Nový Malín, odkud mohl odejít, případně odjet prozatím neznámo kam,“ uvedla mluvčí.

Pohřešovaný senior je vysoký 170 centimetrů, střední postavy, má šedé vlasy a na sobě pravděpodobně lehčí bundu modré barvy. Na hlavě by podle policie mohl mít károvanou čepici podobnou takzvané zmijovce.

Jakoukoliv informaci, která by mohla přispět k vypátrání pohřešovaného, přijme policie na lince 158. Pokud by někdo seniora potkal, měl by s mužem vyčkat na místě do příjezdu policie.

Zdrogovaný mladík ujížděl na Olomoucku před policisty, dopadl jej služební pes

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám