Hlavní obsah

Na služebnu přijel pro matku. Policisté jej zadrželi za řízení pod vlivem drog

Novinky, jdu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pro ženu, která na policejní stanici na pražském Smíchově podávala hlášení, se rozhodl přijet v sobotu večer autem její 25letý syn. Svým chováním však upoutal pozornost místních policistů. Ukázalo se, že na stanici přijel pod vlivem drog.

Policisté kontrolují podezřelého řidičeVideo: Policie ČR

 
Článek

Řidiče vozidla značky Škoda si všiml policista na křižovatce ulic Na Celné a Na Bělidle, zrovna když přicházel na noční směnu. „Muž upoutal policistovu pozornost kvůli parkovacímu manévru, který prováděl,“ upřesnil v úterý mluvčí policie Jan Daněk.

Policisté se proto rozhodli muže zadržet. Pozdější lékařské vyšetření potvrdilo v jeho těle výskyt amfetaminu, metamfetaminu a THC.

Mladý muž, který se sám označil za příležitostného uživatele drog, přišel na místě o řidičský průkaz. „Nyní mu za trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky hrozí až jeden rok odnětí svobody, peněžitý trest nebo zákaz činnosti,“ dodal Daněk.

Reklama

Výběr článků

Načítám