Hlavní obsah

Na příjezdu do Prahy na R10 shořel autobus

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Linkový autobus shořel v úterý ráno na příjezdu do hlavního města na silnici R10. Všem cestujícím se podařilo včas vystoupit, nikdo nebyl zraněn. Požár vozu zkomplikoval průjezd místem, které muselo být na nezbytně dlouhou dobu uzavřeno.

Článek

Hořelo kolem půl sedmé ráno, hasičům byl ohlášen požár autobusu v plném rozsahu. Ten také celý shořel, s plameny bojovaly dvě jednotky pražských hasičů. Předběžnou příčinou požáru je technická závada, nejspíš na brzdách. Škoda je odhadnuta na jeden a půl miliónu korun.

Kvůli likvidaci požáru museli policisté příjezd po R10 do Prahy uzavřít, po půl osmé se podařilo uvolnit jeden jízdní pruh. Za požárem se vytvořila kolona vozidel dlouhá několik kilometrů, provoz byl dvacet minut uzavřen i v druhém směru.

Provoz na R10 byl komplikovaný také v opačném směru, kde se na desátém kilometru střetl autobus s osobním automobilem. Při této nehodě také nebyl nikdo zraněn.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám