Hlavní obsah

Na Písecku našli shořelé BMW. Uvnitř měla být mrtvá žena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písek

Shořelé auto našli v sobotu odpoledne policisté na Písecku. Podle nich požár zřejmě souvisí s násilným trestným činem. Nyní hledají svědky, kteří mohli auto či podezřelého spatřit.

Foto: Aktu.cz

Policie pátrala v obci Podolí

Článek

Ohořelé auto BMW 120D černé barvy SPZ 6P3 2567 bylo nalezeno kolem sedmé hodiny večer u Protivína. Pohybovat se zde mohlo už od poledne.

„Shořelé vozidlo pravděpodobně souvisí s aktuálně prověřovaným závažným násilným trestným činem. Kriminalisté předpokládají, že po požáru vozidla se pachatel pohyboval pěšky v okolí Protivína, a to v sobotu mezi šestou a osmou večer,“ uvedl mluvčí policie Jiří Matzner.

Nájemná vražda na Frýdecku nevyšla, podnikatel dostal za její přípravu 12 let

Krimi

Podle informací agentury aktu.cz měla být v autě nalezena mrtvá žena. Policie však s ohledem na vyšetřování nechce sdělovat další informace, ale hledá jakékoliv svědectví a kamerové záznamy.

Policie hledá především svědky, kteří se pohybovali v sobotu odpoledne na trase České Budějovice – Bechyně – Bernartice – Písek – Protivín a mají palubní kameru.

K podezřelému kriminalisté uvedli, že po zapálení auta se mohl snažit dostat do Českých Budějovic.

Mohl stopovat, ukrást nějaké auto, motorku či kolo. Využít mohl také vlak či autobus. Policie v pondělí pátrala za pomoci vrtulníku v okolí obce Podolí na Milevsku.

„Jakákoliv souvislost či drobnost může být pro vyšetřování důležitá, všechny informace volejte na linku 158,“ požádal Matzner.

Reklama

Výběr článků

Načítám