Hlavní obsah

Na Klatovsku se čelně srazila dodávka s autem, pět zraněných

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

U Čachrova na Klatovsku se v neděli odpoledne čelně srazila dodávka s osobním autem. Pět lidí je zraněných, dvě ženy byly přepraveny vrtulníkem do plzeňské nemocnice.

Foto: HZS

Ilustrační foto

Článek

„Vrtulník z místa transportoval dvě ženy zhruba 50 a 70 let se středně těžkými zraněními a při vědomí na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice,“ řekla mluvčí krajských záchranářů Andrea Divišová. Pozemní cestou převážely sanitky ženu a dva muže, všechny ve věku 57 až 60 let s lehkými zraněními, do nemocnice v Klatovech.

Podle policejní mluvčí Barbory Šmaterové vozidlo Ford Transit, které jelo od Železné Rudy na Javornou po 13:30, z dosud nezjištěných příčin přejelo v levotočivé zatáčce do protisměru, kde se čelně střetlo s protijedoucím osobním autem Renault Clio, jehož pasažéři utrpěli těžší zranění.

„U řidiče Fordu Transit byl alkohol vyloučen, u řidičky z druhého vozu byl vyžádán odběr krve,“ dodala Šmaterová. Škoda je kolem 200 tisíc korun.

D1 u Brna stála. Při nehodě dodávky a kamionu zemřel řidič

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám