Hlavní obsah

Na Frýdecko-Místecku se srazila škodovka s náklaďákem, pět zraněných včetně dítěte

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobrá

Pět lidí, z toho jedno dítě, utrpělo zranění při pondělním střetu osobního a nákladního auta nedaleko Dobré na Frýdecko-Místecku. Všichni měli těžká nebo středně těžká poranění. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

Ke srážce Škody Octavia a nákladního vozu došlo krátce před 19. hodinou na křižovatce silnic druhé a třetí třídy u čerpací stanice.

„Řidič osobního vozidla zřejmě nedal přednost v jízdě nákladnímu vozidlu,“ sdělila policejní mluvčí Karolína Bělunková s tím, dechová zkouška u řidiče nákladního auta byla negativní.

„Dechovou zkoušku u řidiče osobního vozu nebylo s ohledem na jeho zranění možné provést na místě,“ doplnila mluvčí.

Osmiletý hoch po nehodě na Tišnovsku vylezl z auta a bez boty šel pro pomoc

Krimi

Pětice zraněných cestovala v osobním autě. Podle mluvčího záchranářů Lukáše Humpla byli všichni při vědomí.

„Jeden z pacientů byl ošetřen s poraněním hlavy, dolní a horní končetiny. Další musel být z havarovaného vozidla vyproštěn s poraněním hrudníku. Třicetiletá žena jevila známky otřesu mozku, dítě poranění břicha,“ popsal Humpl s tím, že zranění byli transportováni do nemocnice.

Reklama

Související témata:

Související články

Motorkář srazil v Praze malé dítě

Čtyřleté dítě srazil na konci minulého týdne motorkář na pražských Vinohradech. Podle strážníků nezastavil na červenou, dítě odvezli záchranáři do nemocnice.

Výběr článků

Načítám