Hlavní obsah

Na dálnici D11 stopoval muž. Skončil v poutech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Stopaře na dálnici D11 řešili minulý týden v pátek policisté na Královéhradecku. Muž odmítal dálnici opustit, a proto jej museli policisté zpacifikovat. Přestupky bude řešit správní orgán.

Stopování na dálnici D11Video: Policie ČR

 
Článek

Na linku 158 se obrátilo v pátek několik řidičů, kteří si stěžovali, že na 50. kilometru ve směru na Hradec stopuje muž. Hlídka ho našla v připojovacím pruhu od Kolína. Stopař předložil doklady a s přestupkem nesouhlasil. Policisté jej vyzvali, aby dálnici opustil. Muž je však neposlouchal a chtěl pokračovat ve stopování.

Švéd už 10 let stopuje po světě, strach o život nemá

Cestování

„Muž s policisty nespolupracoval, neuposlechl opakované výzvy k opuštění dálnice, aktivně se bránil při zajištění a začal se chovat vulgárně a agresivně. Policisté ho proto za pomocí donucovacích prostředků zajistili a převezli na služebnu,“ informovala mluvčí policie Iva Kormošová.

Tam ho čekaly testy na návykové látky, které byly negativní. Ke svému chování se odmítal nadále vyjadřovat. Je podezřelý z přestupku neuposlechnutí výzvy a porušení zákazu vstupu na dálnici, o trestu rozhodne správní orgán.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám