Hlavní obsah

Muže v sauně přepadli lupiči, pronásledoval je nahý po Plzni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Místo sexuálního dovádění v privátní sauně se osmatřicetiletý muž z Plzně dočkal rvačky s dvojicí lupičů. Přišel o všechno včetně šatů, ale nenechal si to líbit. Nahý je honil po městě a násilníci nakonec skončili v policejní cele, a to včetně volavky, která jej do sauny nalákala.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Muž si domluvil schůzku se ženou na sociálních sítích, rande si dohodli na úterý 3. ledna ve čtyři ráno. Na saunu skutečně došlo, ale dvaatřicetiletá žena v nestřeženém okamžiku poslala signál svým dvěma kumpánům ve věku 32 a 34 let.

Vysvlečeného nápadníka po chvilce požádala, aby šel otevřít dveře. Pak se začaly dít věci.

„Do pokoje vtrhl muž s tonfou (obuškem) a začal ho fyzicky napadat. Když se poškozený bránil, přispěchal útočníkovi na pomoc druhý komplic,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Zlodějka nešťastníkovi mezitím sebrala peníze, peněženku, mobil, parfém i oblečení a povedená trojka se dala z bytu na útěk.

Nudista honil po pláži zvědavé prase

Koktejl

Okradený se však hnal za nimi. „I přesto, že byl stále zcela bez oděvu,“ podotkla Brožová.

Nudistická honička neunikla pozornosti náhodných svědků a za chvíli o ní věděli i policisté.

Jednoho z lupičů zadrželi na místě, zbývající dvojici krátce poté. Žena a starší muž skončili ve vazbě, mladší putoval rovnou za mříže kvůli dřívější majetkové trestné činnosti.

Skupina nudistů pronásledovala v Brně zloděje kola

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám