Hlavní obsah

Skupina nudistů pronásledovala v Brně zloděje kola

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Scéna jak vystřižená ze slavných francouzských komedií o četnících, se udála v těchto dnech v Brně. V hlavní roli byli nudisté, kolo a oblečený zloděj. Ten se plížil okolo nudistické pláže na Brněnské přehradě a využil příležitosti, kdy majitelka bicyklu v hodnotě asi třiceti tisíc korun spokojeně usnula na dece.

Foto: Městská policie Kladno

Ilustrační foto

Článek

Z poklidného dřímotu ji vyrušil křik ostatních nudistů, že jí někdo krade kolo. Ohlédla se a skutečně spatřila mladíka mizejícího s jejím strojem. S čím ale zloděj nepočítal, bylo to, že okamžitě se ze svých dek zvedl celý houf nudistů lačnících zloděje dopadnout.

Dálkový autobus přijel do Brna bez pneumatiky

Krimi

„Šestadvacetiletý zloděj si prý z více směrů útěku neprozřetelně vybral ten, který vedl do kopce. Po pár metrech tedy podle svědků kolo odhodil a běžel ke zdejšímu bufetu, kde ho skupina pronásledovatelů i tak dopadla,“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

„Jeden z přihlížejících zavolal na linku 156, zatímco mladík se prý ukryl pod deskou stolu, kolem něhož si až do příjezdu hlídky městské policie posedali rozzlobení návštěvníci pláže, aby nemohl uprchnout. Poznat dotyčného nebylo pro strážníky nijak složité. Kromě toho, že ho ostatní neustále hlídali, byl mezi nimi jediný oblečený,“ dodal mluvčí.

Vzhledem k hodnotě kola případ strážníci předali republikovým policistům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám