Hlavní obsah

Muže v Praze srazil vlak. Jako zázrakem vyvázl s lehkým zraněním

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V pražských Horních Počernicích srazil v neděli odpoledne vlak muže, který přecházel přes koleje. Muž vyvázl jako zázrakem pouze s lehkým zraněním. Zdravotníci ho přepravili do nemocnice k ošetření.

Muž přežil střet s vlakem v PrazeVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo poblíž Cirkusové ulice. „Muže, který přecházel koleje, srazil projíždějící osobní vlak. Událostí se v současné době zabýváme,” řekla Novinkám policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Kvůli nehodě musel být zastaven provoz vlaků mezi Mstěticemi a Prahou. Nasazena byla náhradní autobusová doprava.

U Říčan srazil vlak člověka, provoz na trati byl dnes zastaven už podruhé

Krimi

„Na místo jsme vyslali záchranářskou a lékařskou posádku a inspektora. Šedesátiletý muž utrpěl pouze lehká zranění a po ošetření byl převezen k dalšímu vyšetření do vinohradské nemocnice,” sdělila mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Foto: Novinky

Vlak srazil v Horních Počernicích muže

Reklama

Související články

Vlak srazil na Zlínsku muže

Osobní vlak v neděli ráno na trati mezi Valašským Meziříčím a Brankami na Vsetínsku srazil a usmrtil muže. Neštěstím se zabývá policie.

Vlak na hlavním nádraží v Praze zabil muže

Vlak na hlavním nádraží v Praze srazil v pátek po poledni muže, ten střet nepřežil. Událost téměř na hodinu omezila provoz vlaků na hlavním nádraží, některé...

Výběr článků

Načítám