Hlavní obsah

U Říčan srazil vlak člověka, provoz na trati byl dnes zastaven už podruhé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

U Říčan u Prahy srazil v neděli odpoledne vlak člověka, který na místě zemřel. Informoval o tom mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal. Provoz na trati mezi Prahou a Benešovem tak v neděli ze stejného důvodu stojí už podruhé. Podle webu Českých drah (ČD) bude omezení trvat zhruba do 19:00, čas je ale pouze orientační.

Vlak u Říčan srazil člověkaVideo: Aktu.cz

 
Článek

Nehoda se stala po 17:00 u stanice Praha-Kolovraty. „Bylo to v místě, které není veřejnosti přístupné,“ uvedl Drápal. Na místo vyrazila posádka leteckých záchranářů, která ale už sraženému člověku nemohla pomoci. „Následkem srážky osoba utrpěla zranění neslučitelná se životem,“ uvedli záchranáři.

U Hostivaře srazil vlak člověka, provoz na trati stál dvě hodiny

Krimi

„Dnes podruhé musíme z důvodu mimořádné události zastavit provoz na 4. koridoru mezi pražskou Uhříněvsí a Říčany,“ napsala na Twitteru Správa železnic. Dopoledne srazil na stejné trati v úseku mezi Hostivaří a Uhříněvsí vlak člověka, který rovněž zemřel. Provoz poté stál zhruba dvě hodiny.

Také v sobotu zastavila srážka vlaku s člověkem provoz na železnici v Praze. Nehoda se stala u Běchovic, trať mezi hlavním městem a Kolínem byla kvůli tomu neprůjezdná asi dvě hodiny.

Foto: Aktu.cz

Hasiči na místě neštěstí v Říčanech

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám