Hlavní obsah

Muže našli mrtvého v autě

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Do hledání osmačtyřicetiletého muže se pustili na Štedrý den policisté v Ostravě. Našli ho až na druhý den, mrtvého v zaparkovaném autě.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

O tom, že pohřešuje manžela, se kterým nežije ve společné domácnosti, informovala policisty na Štědrý den šestačtyřicetiletá žena.

„Muže prý viděl naposledy jeho známý v pondělí dvaadvacátého okolo čtvrt osmé večer,” uvedla ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková. O manžela se začala žena bát poté, co nenastoupil do práce a nezvedal telefony.

„Začalo rozsáhlé pátrání. Prověrky ve zdravotnických zařízeních, u známých pohřešovaného byly bohužel negativní,“ popsala policejní mluvčí s tím, že policejní hlídky objevily tělo muže až v pátek 25. prosince půl hodiny před půlnocí.

„Muž byl mrtvý, a to uvnitř motorového vozidla Škoda Fabia combi, které stálo mezi dalšími zaparkovanými vozidly na Buškovické ulici v Ostravě-Výškovicích,“ informovala Holčáková.

Důvodem, proč nikdo o těle v autě nevěděl, byl zřejmě sníh, který škodovku zakrýval. „Přivolaná lékařka konstatovala smrt, zřejmě následkem selhání srdeční činnosti. Prvotním ohledáním těla nebylo zjištěno cizí zavinění. Příčinu smrti určí zdravotní pitva,“ uzavřela mluvčí Holčáková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám